Deel dit artikel ‹ Terug

Bibliotheek Cuijk is ook Keigoed. Leuke activiteiten tijdens Cuijk Keigoed!

Geplaatst op: maandag 6 juni 2016


Bibliotheek Cuijk is ook Keigoed
Leuke activiteiten tijdens Cuijk Keigoed!

Zondag 12 juni, tijdens Cuijk Keigoed, is de bibliotheek open van 11.00 tot 17.00 uur.
Deze dag presenteert de bibliotheek zich met gezellige en leuke activiteiten voor jong en oud! De bibliotheek is altijd al interessant en leuk om naar toe te gaan, maar deze dag maken we het extra gezellig.

Voor de jeugd is er buiten op straat een kinderrommelmarkt. Ook kunnen zij zich laten schminken en uitleven op het springkussen. Binnen in de bibliotheek worden spannende verhalen voorgelezen in een grote donkere tent met voor ieder kind een eigen lampje! Tevens is er een grabbelton waar kinderen in mogen grabbelen, altijd weer spannend!

Volwassenen vergeten we natuurlijk ook niet. Heeft u altijd al de bibliotheek willen uitproberen? Dit is uw kans! Wij bieden deze dag voor iedereen een gratis proefabonnement voor drie maanden aan! Er wordt extra uitleg gegeven over het downloaden en lenen van E-books en medewerkers staan klaar voor al uw vragen. Het DOSC (Digitaal Ouderen Steunpunt Cuijk) geeft antwoord op allerlei digitale vragen.

Wie tot rust wil komen, kan achterin de bibliotheek terecht in de speciaal ingerichte relaxhoek. Hier kunnen bezoekers een heerlijke massage krijgen. Ook is er een speciaal fotohokje waar u met of zonder accessoires alleen of met meerderen een creatieve foto kunt laten maken. Dit om zomaar te hebben of om te delen! Verder hebben we binnen een Rad van Fortuin waarmee leuke prijsjes te winnen zijn en kunt u buiten rondsnuffelen tussen de vele boeken die te koop zijn.

Kortom, komt allen deze dag naar de bibliotheek en laat u verrassen!
Tot ziens op zondag 12 juni!