Deel dit artikel ‹ Terug

Heineken party piano's tijdens midnightshopping

Geplaatst op: donderdag 3 december 2009


Vrijdag 11 december vanaf 20.30 uur

Een zeer speciaal muzikaal optreden hoort en ziet u op vrijdagavond 11 december in de Kroeg aan de Hoogstraat in Mill. Heineken Party Piano’s zal er die avond namelijk vanaf 20.30 uur te gast zijn. Op deze dag zal ook vanaf 17.00 uur de Midnightshopping gehouden worden en is de Kroeg vanaf dan ook geopend. Entree is uiteraard gratis.

Party Piano’s is gebaseerd op het Dueling Piano’s concept dat al jaren een grote hit is in Amerika. Twee Pianisten en een drummer dagen elkaar uit tot een muzikale confrontatie vol swingende tophits. Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn vingers. Voortdurend betrekken zij hun publiek bij de show zodat er een fascinerende wisselwerking tussen de artiesten en hun publiek ontstaat. Door het aanvragen van verzoeknummers bepalen de aanwezigen in belangrijke mate de richting van het optreden.

Kortom, meezingen, dansen en uit je dak gaan, dat kan op vrijdag 11 december tijdens de Midnightshopping in de Kroeg in Mill. De deuren gaan om 17.00 uur open en vanaf 20.30 uur zorgen de Party Piano’s er voor de juiste stemming. www.dekroegmill.nl.