Deel dit artikel ‹ Terug

Voorverkoop Schouwburg Cuijk 16/17 verloopt succesvol

Geplaatst op: maandag 30 mei 2016


Schouwburg Cuijk | theaterseizoen 2016/2017

Ruim 135 nieuwe voorstellingen en concerten staan online!
Veel belangstelling voor Jochem Myjer!
Er is nog volop keuze!

Het theateraanbod 16|17 van Schouwburg Cuijk telt ruim 135 verschillende voorstellingen in de meest uiteenlopende genres. Het programma staat bol van de bekende namen, van Paul de Leeuw tot Jandino Asporaat en van Karin Bloemen tot Sara Kroos. Maar ook aanstormende talenten als Yentl & de Boer en Sjors van der Panne staan te trappelen om u straks een leuke avond uit te bezorgen.

Voor liefhebbers en fans
Of u nu kiest voor opera, toneel, cabaret, popconcerten, show, musical, ballet, dans, jeugdtheater, klassieke of wereldmuziek… Het brede aanbod biedt voor iedereen een ontspannen, spetterende, humoristische, spectaculaire of ontroerende theateravond.

Succesvolle voorverkoop
Op dinsdag 17 mei is de kaartverkoop voor alle voorstellingen in seizoen 16|17 van start gegaan. Een vliegende start… binnen 1 ½ uur waren de drie shows van Jochem Myjer tot de laatste stoel uitverkocht. De grote belangstelling voor deze populaire cabaretier zorgde ervoor dat onze website die middag overbelast raakte.

We hebben ruim 1800 bezoekers blij kunnen maken met een kaartje voor Jochem Myjer. In totaal verkochten we die eerste verkoopdag 8.000 toegangskaarten via de website en bij het bespreekbureau.
Na twee weken van voorverkoop staat de teller op nu op 21.000 verkochte toegangskaarten.

Behalve de 3 voorstellingen van Jochem Myjer, zijn beide voorstellingen van Youp van ’t Hek en 1 voorstelling van Bert Visscher uitverkocht (waren al uitverkocht vanwege inhaalvoorstellingen uit 15/16).
Voor nagenoeg álle voorstellingen in álle genres zijn dus nog volop kaarten verkrijgbaar!

Hardlopers
Behalve Jochem Myjer, Youp van ’t Hek en Bert Visscher zijn cabaretiers als Lenette van Dongen, Sara Kroos, Daniel Arends, Wim Helsen en Rob Scheepers erg populair.
Daarnaast zijn er al veel kaarten verkocht voor de concerten met Miss Montreal, Her Majesty, Queen, 3JS en The Simon & Garfunkel Story. Verder gaat het hard met de verkoop van kaarten voor de cabaretkomedie met Jandino Asporaat in zijn rol als ‘Judeska’.
Internationale producties zoals ‘Momix’ en ‘Spirit of the Dance’ blijken erg geliefd, net zoals de spektakelshows Jeans en Ashton Brothers.


Enkele hoogtepunten voor wie niet kiezen kan

Momix |acrobatisch danstheater
Perfecte lichaamsbeheersing, theatrale illusies, magisch licht- en schaduwspel, wonderlijke geluidseffecten. Magische show van hoog niveau! Te zien op di 1 november ’16.

Mini & Maxi | muzikaal variété
Hilarische sketches, vernuftige capriolen, grappige muziekstukken en spitsvondige dialogen! Als vanouds, maar dan nóg beter! Te zien op za 19 november ‘16.

Pinokkio | Efteling sprookjesmusical voor de hele familie
Vrolijke musical uit de Efteling, voor de hele familie va 4 jaar. Met medewerking van kinderen uit Cuijk e.o. Te zien op ma 26 december ’16 (2e Kerstdag).

Into the Woods | musical
Een grimmig en tegelijk hilarisch sprookje-voor-volwassenen van musicalcomponist Stephen Sondheim.
Grootschalige productie. Met topcast! Te zien op za 18 februari ‘17.

Behind the Telescopes | familieconcert: animatiefilm & live muziek
Prachtige, ontroerende en handgetekende animatiefilm met live muziek door Lavinia Meijer op harp. Op moederdag. Familieconcert va 6 jaar. Te zien op zo 14 mei ‘17.

Kijk op www.schouwburgcuijk.nl of in het TheaterMagazine voor het volledige programma.

Helpt het TheaterMagazine u met kiezen en heeft u het magazine 16|17 nog niet ontvangen?
Bestel er dan snel eentje op www.schouwburgcuijk.nl
Het magazine is ook (gratis) af te halen bij de VVV-kantoren, toeristische ontmoetingsplaatsen en bibliotheken in het Land van Cuijk & Maasduinen.