Deel dit artikel ‹ Terug

Caravantraining op het Weijerplein te Boxmeer

Geplaatst op: maandag 30 mei 2016


De gemeenten Land van Cuijk organiseren samen met ZLM Verzekeringen in het kader van Brabant gaat voor nul verkeersdoden op vrijdag 10 juni een caravantraining op het Weijerplein. Begin het nieuwe kampeerseizoen goed en doe mee.

In drie uur leert u van een deskundige instructeur alles wat van belang is voor het rijden met een caravan. Van de voorbereiding en controle voor u op pad gaat tot het parkeren van de caravan. Ook lastige manoeuvres en veilig een noodstop maken komen aan bod. U volgt de training met uw eigen auto en caravan. En neem vooral uw partner of een andere bijrijder mee. Samen leert u meer en bestuurder en bijrijder kunnen elkaar nuttige aanwijzingen geven.
Er is plaats voor 8 caravans per dagdeel. ’s Morgens is dat van 8.30 tot 12.00 uur en ’s middags van 13.00 tot 16.30 uur. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

U kunt zich aanmelden tot 6 juni door een mail te sturen naar preventie@zlm.nl. Geef hierin aan of u ’s morgens of ’s middags wilt deelnemen, of u een bijrijder meeneemt en natuurlijk uw naam, adres en telefoonnummer. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via (0113) 238 898.
Schrijf snel in want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U ontvangt na inschrijving het programma per post of per e-mail.
Bent u verhinderd op 10 juni dan kunt u zich ook opgeven voor de caravantraining op woensdag 8 juni in Bernheze of donderdag 9 juni in Boekel.