Deel dit artikel ‹ Terug

Unieke fietstourtocht vanuit Mill op zondag 5 juni

Geplaatst op: maandag 30 mei 2016


Zondag 5 juni Brabantse Strade Bianche 2016 in Mill 

In 2015 is door Wielerclub Mill de 1e Brabantse Strade Bianche georganiseerd, die door de deelnemers zeer positief beoordeeld is en velen hebben laten weten uit te kijken naar de volgende editie. 

Op zondag 5 juni 2016 wordt deze tocht weer georganiseerd en kan er gekozen worden uit diverse afstanden nl. 50, 80 en 120 km. Het goed gepijlde parcours leidt u net als de Strade Bianche in Toscane over verharde mooie, rustige wegen en gedeeltelijk over veldpaden in het mooie Brabantse land en is geschikt voor zowel de racefiets, MTB en de cyclocrossfiets, en is zeer zeker geschikt voor retrofietsen. Hierdoor is het de perfecte voorbereiding voor als u een keer wilt deelnemen aan de échte Strade Bianche, die elk voorjaar verreden wordt, maar ook als dit niet het geval is kunt u zeker genieten van een bijzondere beleving: laat deze kans op een unieke ervaring u niet ontgaan. 
Volg op onze facebookpagina “2e Brabantse Strade Bianche” de laatste ontwikkelingen voor deze bijzondere tocht en wij begroeten u graag op 5 juni.

Inschrijven kan ter plaatse op de dag zelf tussen 08.00 uur en 10.00 uur bij grandcafé ‘t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill, inschrijfkosten € 4,50 (NTFU-leden € 3,50)