Deel dit artikel ‹ Terug

Open dag bij Wereldtuin Verdeliet op 5 juni

Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016


Op zondag, 5 juni van 11.00 tot 16.00 uur is het weer Open dag bij Wereldtuin Verdeliet Land van Cuijk. Iedereen is welkom en kan zien wat er het afgelopen jaar is gebeurd in de tuin. Uiteraard staan deze tijd van het jaar in de tuin veel planten en groenten volop in groei. Verdeliet combineert de Open dag tegelijkertijd met de Open tuinen fietsroute van Groei en Bloei in Cuijk.

Er is een rondleiding voor wie wil of men gaat zelf op pad door de tuin en een kijkje bij de bijenstal is zeker de moeite waard. Kinderen kunnen op avontuur gaan met de speurtocht door de tuin. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de groep Balkanbrij. Zij spelen prachtige zigeunermuziek. Verder zijn ecologische groenten (zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen), kruiden, honing, ansichtkaarten, zaden, e.d. te koop. Koffie, thee, limonade en iets lekkers erbij voor wie wil.

We hopen op prachtig lenteweer en mocht het anders zijn dan worden de activiteiten gehouden in de kas.

E-bike opladen
Kom je van verder weg, dan is het misschien goed om te weten: er is bij de tuin ook een oplaadpunt (op zonne-energie) voor elektrische fietsen en Verdeliet is knooppunt nummer 730 op het fietsnetwerk.

Verdeliet is een sociale ontmoetingstuin met als motto: doen, delen en beleven.

Wil je meer informatie of mee doen met Verdeliet, stuur dan een e-mail naar verdeliet@hotmail.com, bezoek onze websitewww.wereldtuinverdeliet.nl, volg ons op facebook of loop de tuin binnen tijdens een van de openingstijden.

Wereldtuin Verdeliet Land van Cuijk is te vinden aan de Toermalijnlaan 40, in Cuijk.