Deel dit artikel ‹ Terug

Clean Pete, Tim Knol, Anne Soldaat & Semper Unitas

Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016


Muzikale verrassingen en kippenvel

De bevlogen harmonie ‘Semper Unitas’ uit Sambeek speelt al jaren in de concertdivisie, het hoogst haalbare amateurniveau. Klassieke concerten in vermaarde concertzalen door heel Europa, maar ook het muziek-, dans-, en zangspektakel de Rabo Music Sensation in Boxmeer: deze harmonie heeft een reputatie hoog te houden. Voor dit unieke concert nodigen zij de uit Sambeek afkomstige tweeling Loes en Renée, oftewel Clean Pete, uit. Met hun in 2014 uitgekomen debuutplaat 'Al zeg ik het zelf', maakte het duo landelijk furore. Ook hun tweede plaat 'Aan het licht' (2015) kon rekenen op lovende recensies van de landelijke pers.
Na het spelen op de grootste Nederlandse podia, vele festivals (o.a. Noorderslag, Oerol, Into the Great Wide Open) en meerdere optredens bij DWDD, wordt het hoog tijd om de Sambeekse muzikale krachten te bundelen.

Om de avond nóg feestelijker te maken, nodigt Clean Pete bekende muzikale vrienden uit. Zowel de veelgeprezen Tim Knol als Anne Soldaat (beste gitarist van Nederland, aldus Matthijs van Nieuwkerk) maken hun opwachting in Cuijk en gaan de verrassende samenwerking met Semper Unitas aan. Bereid je voor op een avond vol verrassingen, kippenvel en muzikale hoogstandjes.

Schouwburg Cuijk
Za 28 mei, 20.15 uur
18,50 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.cleanpete.nl
www.semperunitas.nl
www.timknolofficial.com
www.annesoldaat.nl  
www.schouwburgcuijk.nl