Deel dit artikel ‹ Terug

Concert Jodymoon 22 mei in Huistheater de Steenakker in Haps.

Geplaatst op: dinsdag 17 mei 2016


Concert van Jodymoon. Te zien op zondag 22 mei om 16.00 uur in Huistheater De Steenakker in Haps. Entree: 17,50. Info en reserveren: www.desteenakker.nl. Na afloop is er een nazit met huisgemaakte soep.

Jodymoon bestaat uit multi-instrumentalist Johan Smeets en de uit Eindhoven afkomstige zangeres Digna Janssen. Zij zijn een singer-songwriter duo en leven en werken ook samen. Songs schrijven is voor hen een manier om van zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Een authentiek duo met een organische flow.

Ze hebben inmiddels vier albums op hun naam staan met liedjes op de rand van pop, klassiek en folk, en daarmee bewezen dat ze blijvertjes zijn. Moeilijk in een hokje te plaatsen maar muziek die betoverend is!

Laat je meenemen in een unieke sound en liedjes die te maken hebben met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeeld foto’s en met een simpele, diepe schoonheid. Met daarbij ook nieuwe songs op zak zal Jodymoon voor een afwisselende en intense zondagmiddag in de sfeervolle theaterzaal van De Steenakker zorgen.

Je kunt dit concert combineren met een wandeling over het Duits lijntje en een fietstocht door de oude buurtschap tussen Huistheater De Steenakker en Het Wisbroek in Sint Hubert tijdens het jaarlijkse ‘Ons Plattelandsrondje’. Onderweg zijn er leuke én lekkere verrassingen! Geschikt voor het hele gezin. Deelname en fietsverhuur is gratis (alleen fietsen voor volwassenen). Beide locaties zijn open vanaf 11.00 uur. Meer informatie en routekaartjes vind je op www.onsplattelandsrondje.nl