Deel dit artikel ‹ Terug

Oerparcours Mill nog op zoek naar enkele vrijwilligers

Geplaatst op: dinsdag 17 mei 2016


Op zondag 29 mei wordt vanaf 10.30 uur in de Kanaalzone en de Groespeel in Mill het Brabants Oerparcours weer gehouden. Dit is een laagdrempelige survivalrun voor iedereen vanaf 10 jaar. De start en finish zijn bij Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1. Ondertussen is het maximale aantal deelnemers bereikt en inschrijven is dus niet meer mogelijk. Maar wel kan de organisatie nog enkele vrijwilligers gebruiken om te assisteren bij de hindernissen op zondag 29 mei. Tijd en zin? Bel Hans Verhallen op tel. 06 – 10 72 03 51 of mail naar info@oerparcours.nl.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar staat het Brabants Oerparcours van zondag 29 mei 2016 op de sportkalender. De organisatie hiervan is in handen van Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill en de Beweegtuin Mill. Deze laagdrempelige survivalrun wordt gehouden in de Groespeel en Kanaalzone. De survivalrun met diverse hindernissen is zo’n 6 kilometer lang en ook geschikt voor niet geoefende sporters en kinderen vanaf 10 jaar, dat dan samen met een ouder. Heel wat van deze ouder/kind duo’s staan er zondag 29 mei aan de start, maar ook individuele, duo’s en Quattro’s zullen deze dag hun best doen het Oerparcours te volbrengen. Voor elke deelnemer is er een T-shirt en herinnering. Shirtsponsor is dit jaar Orangeworks uit Mill.

Training
Ter voorbereiding op het komende Brabants Oerparcours is er weer elke week onder begeleiding van Hans Verhallen een survivaltraining. Deze start elke zaterdagochtend om 09.00 uur bij Belevingsboerderij de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill en duurt tot 10.00 uur. Iedereen kan hier gratis aan deelnemen. Belangstelling? Aanmelden kan via een berichtje via de facebookpagina van het Oerparcours of mail naar info@hansverhallen.nl

Meer weten? Like de Facebookpagina of zie www.oerparcours.nl 
advertentie