Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag Kasteelronde Mill met deelname uit Mill en dweilorkesten in Parkfeest

Geplaatst op: dinsdag 17 mei 2016


Zondag 22 mei vindt de 7e Kasteelronde van Mill plaats. In diverse categorieën zullen regionale renners een gooi doen naar de overwinning.
De wielerdag begint met een wedstrijd voor de masters 60-plus en 68-plus. In de laatste categorie wordt éénmalig gestreden om de Jan van Boxtel Memorial. Dit als eerbetoon aan Millenaar Jan van Boxtel die zelf ook in deze categorie reed maar eind vorig jaar op tragische wijze verongelukte tijdens een training. Daarna komen de renners uit de sportklasse aan het vertrek gevolgd door een wedstrijd voor niet-licentiehouders. Hierin gaan de regionale toerrijders de strijd met elkaar aan waaronder ook veel Millenaren.
Het slotstuk van de dag vormt de wedstrijd voor amateurs. De regionale renners zullen het moeten opnemen tegen ruim 80 renners uit het gehele land. Het belooft een spannende strijd te worden. Aan het parcours vindt tijdens de wedstrijd het Parkfeest plaats waardoor de renners en publiek ook kunnen genieten van de muziek van de daaraan deelnemende dweilorkesten.

Het volledig programma van de 7e Kasteelronde van Mill luidt:
11.30 uur Masters 60+ 50 km
13.00 uur Sportklasse 50 km
14.30 uur Funklasse/toerrenners 35 km
15.45 uur Amateurs 65 km

Start en finish zijn bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg. Het 2,2 kilometer lange parcours loopt via de Groenedijk, Looierijweg, Brandsestraat, Voordijk en Kolkweg weer terug naar de Beerseweg. Het parcours zal voor al het verkeer worden afgesloten en de toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website www.kasteelrondemill.nl

Foto onderschrift: Millse renners in Funklasse 2014