Deel dit artikel ‹ Terug

Wereldtuin Verdeliet verruimt openingstijd en is een Deelbonplek in het Land van Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016


Verruiming openstelling Wereldtuin Verdeliet in Cuijk, verbindingsplek voor mensen, activiteiten en natuur in tuinformaat, verruimt haar openingstijden.

Per 23 mei 2016 is Wereldtuin Verdeliet ook op maandag open van 13.00 uur tot 16.30 uur.
De overige openingstijden staan vermeld op www.wereldtuinverdeliet.nl. Door deze verruiming van de openingstijden komt er meer tijd en ruimte voor bezoekers en activiteiten. Ook kan Verdeliet het groeiend aantal vrijwillige medewerkers beter inzetten voor de tuin en verbouwing van het gebouw en zal naar verwachting de verkoop van verse groenten stijgen. Want het groeiseizoen staat immers niet stil.

Verdeliet is Deelbonplek
Ook is Wereldtuin Verdeliet vanaf april een zogenaamde Deelbonplek. Dit initiatief sluit mooi aan met het motto van Verdeliet: doen, delen en beleven. Daarmee is Wereldtuin Verdeliet één van de inmiddels meer dan 100 landelijke Deelbonplekken. Deelbonnen kunnen bij Wereldtuin Verdeliet door onze bezoekers worden ingevuld, ingeleverd en/of opgehaald. Het is een makkelijke en leuke manier diensten met elkaar delen en daarmee met anderen een mooie ervaring op te doen. De deelbon zelf is een papieren bon. Bezoekers kunnen op de deelbon invullen wat ze met of voor een ander zouden willen doen. Ook zonder zelf een bon in te vullen kan worden deelgenomen. De variatie is eindeloos: koken, een lift geven, de hond uitlaten, etc. Doel is mooie ontmoetingen scheppen in een meer verbonden samenleving. Geen ruilen, geen geld, geen gedoe.

Meer informatie over de opzet van dit initiatief is te vinden op Deelbon.nl of te krijgen bij Verdeliet. Wilt u meer informatie of mee doen met Verdeliet, stuur dan een e-mail naar verdeliet@hotmail.com, bezoek onze website volg ons op facebook of loop de tuin binnen tijdens een van de openingstijden. Iedereen kan de tuin bezoeken; de poort staat open!

Website
www.wereldtuinverdeliet.nl

27/04/2016
Van 13 uur tot 16.30.30 uur
Cuijk, Verdeliet, Toermalijnlaan 40