Deel dit artikel ‹ Terug

Zuurvlees, Vlaai en Hemelse Modder eten voor toekomstige Speeltuin Boxmeer!

Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016


Het Beste Product van het jaar is één van de grootste consumentenverkiezingen waarbij consumenten bepalen wat de beste producten van Nederland zijn. Bijna 20.000 consumenten hebben dit jaar deelgenomen aan het onderzoek en hun favoriete producten beoordeeld. Maar liefst drie unieke producten van de Jan Linders zijn verkozen tot Product van het jaar 2015/2016!

Steun de speeltuin
U kunt de toekomstige speeltuin Boxmeer financieel steunen door één van deze producten te proeven en te kopen bij supermarkt Jan Linders in Boxmeer. Koopt u in week 15 en/of 16 Runder zuurvlees, een Korengoud abrikozen-progresvlaai of een bak Hemelse modder? Dan doneert Jan Linders Boxmeer 1 euro per bak of vlaai aan de Stichting Recreatie en Meer.

Lege flessen
Als u deze heerlijke producten komt proeven, vergeet dan niet uw lege flessen in te leveren. Jan Linders Boxmeer verdubbelt de opbrengst van de statiegeldflessen en –kratten in week 15 en 16. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Recreatie en Meer en daarmee komt de realisatie van een grote buitenspeeltuin in de Gemeente Boxmeer weer een stapje dichterbij.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de toekomstige speeltuin? Kijk dan op de website www.speeltuinboxmeer.nl of op Facebook.