Deel dit artikel ‹ Terug

BZB op Millse Pulling 2016

Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016


Zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 is er aan de vd Bogaartweg in Mill weer het fameuze Tractor en Truck Pulling Weekend. Op zaterdagavond is er in de grote feesttent volop feest met BZB (voorheen Band Zonder Banaan). Op zaterdagavond en zondag zijn er naast diverse pullingwedstrijden ook veel activiteiten en entertainment voor kinderen. Binnenkort start de kaartverkoop voor BZB.

Zaterdag 4 juni:
De eerste Tractor en Truck Pulling wedstrijden starten zaterdag 4 juni om 18.00 uur. Om 21.00 uur gaat er vervolgens in de grote tent een feest van start met BZB. BZB hoeft weinig toelichting. Want wat ooit als een eenmalig optreden begon is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Dit hebben ze al bewezen op alle grote festivals zoals Pinkpop, Parkpop, FestyLand, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross. Aan dit lijstje kunnen de heren van BZB vanaf 4 juni ook de Millse Pulling toevoegen.

Zondag 5 juni:
De zondag is een echte Familiedag met een Tractor Pulling en veel vermaak voor kinderen. Dit alles van 10.00 uur tot 18.00 uur. Aan de start van de pulling de ronkende motoren van de boeren-klasse, sport-klasse en specials. Voor de kinderen is er uiteraard ook volop vermaak.

Kijk regelmatig op de site www.millsepulling.nl voor de actuele informatie. 
advertentie