Deel dit artikel ‹ Terug

17e Open atelier- en galerieroute Sint Anthonis

Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016


Gemeente Sint Anthonis staat weer twee zondagen in het teken van kunst! 
Kom genieten op 17 en 24 april tijdens de jaarlijkse Open Atelier- en Galerieroute!

’De kunstenaar is het medium tussen zijn verbeeldingskracht en de rest van de wereld’ (Federico Fellini). Zo staat een kunstenaar nooit stil en is altijd in ontwikkeling, waardoor u altijd nieuw werk zult ontdekken tijdens de Open- Atelier en Galerie route van Sint Anthonis. Ook dit jaar heeft elk kunstkringlid één gastexposant uitgenodigd wat voor een interessante dynamiek zorgt. Namens de deelnemers heten wij u van harte welkom en wensen wij u een inspirerende Open- Atelier en Galerie route.

Werkwijze
In de hal van het gemeentehuis in Sint Anthonis staat of hangt van alle deelnemers een kunstwerk. De Kunstkring raad bezoekers aan om hier te starten en een route uit te stippelen aan de hand van een plattegrond (hier te koop voor 2,50 euro). U kunt in het gemeentehuis ook loten kopen (1 euro per stuk) en mogelijk een origineel kunstwerk winnen. Koopt u 5 loten dan is de plattegrond gratis. De trekking van de loterij is op zondag 24 april om 17.00 uur. Kunt u niet aanwezig zijn dan krijgt u bericht.

De openingstijden van het gemeentehuis en de ateliers en galeries zijn op beide zondagen van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de kunstroute kunt u vinden op www.kunstkring.com.

Graag tot ziens bij ons in Sint Anthonis!
Stichting Kunstkring gemeente Sint Anthonis.