Deel dit artikel ‹ Terug

Theaterkomedie: Harrie Babba

Geplaatst op: donderdag 24 maart 2016


Komedie
Jon van Eerd is weer terug in de theaters en zo grappig zag u hem nog nooit!

Harrie Babba
Jon van Eerd e.a.

Bent u toe aan het beste medicijn tegen sleur, een gegarandeerde kuur tegen verdriet, kommer en kwel en de ultieme remedie tegen getob, chagrijn en drama? Ga dan naar de nieuwe komedie van Jon van Eerd. De enige bekende bijwerkingen zijn buikpijn (van het lachen) en/of blauwe plekken op het bovenbeen (van de buurman die u maar bleef slaan).

In ‘Harrie Babba’ wordt het Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt. Als geest uit de fles moet hij elke willekeurige gek gehoorzamen die hem tevoorschijn haalt. En Harrie zou Harrie niet zijn wanneer hij niet alles in de soep laat lopen en iedereen tot grote wanhoop drijft.

Jon van Eerd schreef een gloednieuw stuk en sleept daarin opnieuw zijn medespelers en het publiek op zijn eigen, unieke manier mee in een wirwar van dolkomische verwikkelingen, gierende kapriolen en hilarische misverstanden. Onbetaalbaar grappig.

Tekst: Jon van Eerd. Muziek: Marco Braam. Regie: Caroline Frerichs. Spel: Jon van Eerd, Arie Cupé, Irene Kuiper, Cindy Bell, Joey Schalker en Arian Foppen.

Schouwburg Cuijk
Vr 8 april, 20.15 uur
Toegang: 25 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.pretpakhuis.nl
www.schouwburgcuijk.nl