Deel dit artikel ‹ Terug

Passie-paasspel in H. Willibrorduskerk in Mill te zien bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: donderdag 24 maart 2016


Op vrijdag 18 maart werd er in de H Willibrorduskerk in Mill een passie-paasspel opgevoerd door kinderkoor KiKoMi en vele vrijwilligers. Dit alles is komende zaterdag 26 maart om 15.00 uur en om 17.00 uur te zien bij de Lokale Omroep Mill. Ook zondag 27 maart zal deze nogmaals worden uitgezonden, dan om 17.00 uur.

Tijdens het Passie-paasspel kan men kijken naar het leven van Jezus, het verhaal van witte donderdag en goede vrijdag en natuurlijk de verrijzenis op paasmorgen. Na afloop van dit paasspel werden een groot aantal ouderen van zorgcentrum Aldenhorst nog verrast met een zelfgemaakte palmpasenstok van de kinderen.

Frequenties
De Lokale Omroep Mill is op de radio te ontvangen in de hele regio via FM 107.3, op de kabel in de gemeente Mill via Ziggo op FM 87.5 en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Op TV zijn de uitzendingen van de afdeling TV en TV-krant te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel.

Like ook de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill en volg ze op Twitter om ook zo op de hoogte te blijven van de uitzendingen.