Deel dit artikel ‹ Terug

CD presentatie Leo Josemanders

Geplaatst op: maandag 9 november 2009


Op zondagmiddag 15 november aanstaande zal LeJo (Leo Josemanders) uit Mill zijn nieuwe CD presenteren. Dit vanaf 14.00 uur in café zalen Royal aan de Kerkstraat in Mill. Iedereen is hierbij van harte welkom en de entree is uiteraard helemaal gratis.

Na ruim 4 jaar bracht LeJo in juli dit jaar een singel uit. “Op deze singel met de nummers ‘Als de zon’ en ‘Ritme v.d.Cumbia’ hebben we veel leuke reacties gehad,” zegt Leo Josemanders uit Mill. “Deze nummers zijn regelmatig te horen bij omroep Brabant, de Lokale Omroep Mill en bij veel andere lokale en regionale zenders die aandacht besteden aan Nederlandstalige muziek.” Want bij zijn optredens merkt Leo dat Nederlandstalige muziek nog steeds leeft.
Nadat de CD singel verscheen kreeg Leo regelmatig de vraag: “Wanneer komt er een heel album uit?” Na enkele maanden schrijven en componeren is het zondag 15 november dan zover. “Op dit album 15 eigen liedjes waarvan mijn vrouw Annie de teksten heeft geschreven en ik de muziek.” Het album, ondertussen het derde van LeJo, is weer opgenomen in de Karlson Studio in Empel. “Ja,we zijn er wel trots op,het zijn liedjes met hart en ziel geschreven en gezongen. Het zijn liedjes om naar te luisteren maar ook om op te dansen.”

Het nieuwe album, waarvan zoon Rocky Josemanders de hoes ontworpen heeft zal zondag 15 november officieel gepresenteerd worden. Dit vanaf 14.00 uur in café zalen Royal aan de Kerkstraat in Mill. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.
advertentie