Deel dit artikel ‹ Terug

Belangstelling voor Stichting Recreatie en Meer groeit!

Geplaatst op: dinsdag 8 maart 2016


Zaterdag 5 maart was de belangstelling groot om de toekomstige speeltuin in Boxmeer van de grond te krijgen. Tijdens de eerste activiteit “Het kleuren van zout” in februari was de animo al groot met 26 kinderen maar afgelopen zaterdag was de opkomst nog hoger. Maar liefst 39 kinderen hebben vol enthousiasme meegedaan aan de wedstrijd “custard cake versieren” om de Stichting Recreatie en Meer te sponsoren.

De creativiteit van de kinderen werd beoordeeld door een hele speciale jury, Timmy de Tiger van Tigers4life mocht uit iedere leeftijdscategorie het mooist versierde cakeje kiezen. De winnaars gingen met een mooie prijs naar huis nadat Timmy de Tiger eerst nog voor wat extra plezier en beweging zorgde door met de kinderen de meest coole Tae Kwondo moves te demonsteren.

Hoe gaaf zou het zijn als bij de volgende activiteit het aantal deelnemers nog groter is?

Paaseieren zoeken
Woensdag 23 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur kunnen de kinderen in de paasstemming komen door paaseieren te gaan zoeken in de winkel aan de Koorstraat van Jan Linders Boxmeer. Ook dit wordt een spannende wedstrijd waar de kinderen natuurlijk een leuke prijs kunnen winnen. Deelname €2,50, inschrijven via de kassa of per mail via info@speeltuinboxmeer.nl.

Paasei ? Doe mij maar een paashaas!
Wil je nou oog in oog staan met de paashaas? Dat kan op vrijdag 25 maart van 18.00 uur tot 19.30 uur. Had jij geen tijd om paaseieren te zoeken dan heb je geluk! Deze paashazen verkopen de lekkerste paaseieren met als doel nog meer geld in te zamelen voor de speeltuin.

Want verlies het belangrijkste niet uit het oog; de totale opbrengst van iedere activiteit gaat naar de Stichting Recreatie en Meer en daarmee komt de realisatie van de toekomstige speeltuin na iedere activiteit weer een stapje dichterbij.

Dus graag tot ziens op 23 en 25 maart!