Deel dit artikel ‹ Terug

Er is nog ruimte tijdens Culinair Mill!

Geplaatst op: donderdag 3 maart 2016


Op zondag 13 maart 2016 is er van 13.00 uur tot 17.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill Culinair Mill.
De subtitel is, Heel Mill bakt, kookt en brouwt.
En er is nog ruimte voor  hobbyisten en professionals voor binnen- en buitenstands!
Deze activiteit wordt voor het 2e achtereenvolgende jaar georganiseerd en is een initiatief van het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) en Stichting Activiteiten Mill (SAM).
Hobbyisten maar ook instellingen en bedrijven kunnen zich hier presenteren.
Tevens is het deze middag de bedoeling om ervaringen en recepten met elkaar uit te wisselen. De toegang van Culinair Mill is uiteraard helemaal gratis.

Stands binnen en buiten
Tijdens deze 2e editie staan er niet alleen stands binnen, maar ook buiten voor de deur van Myllesweerd zijn ondernemers met een stand te vinden. Het betreft hier zaken die te groot zijn voor binnen. Denk daarbij aan o.a. een friet- en BBQ wagen, een koffiebus, koelwagens, partytenten en een op houtgestookte pizza oven. Speciaal hiervoor zal de Kerkstraat die dag
gedeeltelijk worden afgesloten.

Nog ruimte voor hobbyisten
Is het koken, bakken, braden, brouwen of het kweken en telen van gerechten en producten uw hobby? Doe dan mee aan Culinair Mill. Presenteer uw resultaten en wissel met anderen uw recepten en ervaringen uit. Hiermee maakt u ook nog eens kans op leuke prijzen. Naast enkele juryleden zal ook het publiek als jury fungeren. Of het nu gaat om gerechten, soepen, toetjes
of home made taarten, brownies, cupcakes of door u zelf gebrouwen bieren en of zelfgemaakte kaas, ijs of wijn, alles is welkom op Culinair Mill.
Deelname is uiteraard gratis.

Ook ruimte voor professionals

Ook professionele bedrijven die passen bij het thema Culinair zijn welkom om hun gerechten, diensten en producten te presenteren. Zo kunnen ook restaurants, kookstudio's, cateringbedrijven en zelfs instellingen die actief zijn op het gebied van culinaire opleidingen er een tafel inrichten om zich aan het publiek te laten zien. Uiteraard nemen zij niet deel aan de wedstrijd.

Meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
Ondernemers Collectief Mill - Stichting Activiteiten Mill
Telefoon: 0485 - 32 56 34
E-mail: info@ocmill.nl
Zie voor meer informatie over deze en andere activiteiten ook www.ocmill.nl
en www.uitinmill.nl
advertentie