Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste editie 'NONDEDJU' is al direct uitverkocht

Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016


BOXMEER | De eerste editie van Nondedju, op zaterdag 12 maart in de kapel van De Weijer in Boxmeer, is direct uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar voor het dansevenement.

"Stiekem hadden we natuurlijk gehoopt dat dit zou gebeuren, maar we zijn er bij het opzetten van dit evenement niet van uitgegaan", zegt mede-organisator Joris Claassen van Stichting Muziekpark. "We hadden natuurlijk wel een vermoeden dat we in een behoefte zouden voorzien en dan is het te gek dat de mensen voor wie we dit organiseren laten merken dat dit ook daadwerkelijk zo is."

Unieke samenwerking
Nondedju staat voor elektronische muziek, gecombineerd met visuals (lichteffecten). Het is een uniek feestje op een unieke locatie. 'Muziekpark beats & visuals' wordt samengeknald in de prachtige sfeer van de Weijerkapel. Nondedju is dan ook ontstaan uit een samenwerking tussen Muziekpark en De Weijer.

Line-up
In totaal treden er twaalf artiesten op, waaronder Ellis van Eijden, BoB-E, Rawon, Hence Dupree, Timbalism, Q-N, Klinq, Glenn Stone, Vein., VJ-Slof, VJ-Nadia & VJ-Delusion.

Popelen
De organisatie staat te popelen om op zaterdag 12 maart samen met de 160 enthousiaste gasten een geslaagde eerste editie neer te zetten. Sowieso krijgt Nondedju in 2017 een vervolg. Wie een ticket heeft weten te bemachtigen is komende zaterdag tussen 21.00 en 2.00 uur welkom in Kloosterkapel van De Weijer, De Raetsingel 1 in Boxmeer. Extra informatie is verkrijgbaar via de website: www.nondedju.nl.

Foto door Diana Derks: Organisatie Nondedju in de Weijerkapel tijdens de testavond afgelopen zaterdag.