Deel dit artikel ‹ Terug

Sociaal dorpsteam Sint Anthonis komt naar u toe deze lente!

Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016


Zes zorgprofessionals dichtbij huis, voor al uw vragen

Dichtbij en toegankelijk
'Wij, het Sociaal dorpsteam van de gemeente Sint Anthonis, vinden het belangrijk om direct contact te hebben met inwoners. Daarom bezoeken wij de komende maanden alle kernen van onze gemeente om ons persoonlijk aan u voor te stellen. Tijdens deze onderstaande data bent u van harte welkom om kennis met ons te maken. Ook kunt u eventueel direct uw (ondersteunings)vraag aan ons voorleggen. Maar u bent ook welkom met vragen over bijvoorbeeld ondersteuning bij (het opzetten van) vrijwilligersinitiatieven of wanneer u ideeën heeft om uw buurt te verbeteren of om uw talent in te zetten.
Wilt u ons ontmoeten in uw eigen omgeving?'

Noteer dan alvast één van de volgende data:
7 maart: 't Dorpshuus in Ledeacker (10.00 – 12.00 uur)
14 maart: Gemeenschapshuis 't Stekske in Stevensbeek (10.00 – 12.00 uur)
4 april: Dorpshuis De Stek in Landhorst (10.00 – 12.00 uur)
11 april: 't Wapen van Wanroij in Wanroij (10.00 – 12.00 uur)
18 april: Gemeenschapshuis "De Schans" in Westerbeek (10.00 – 12.00 uur)
25 april: Gemeenschapshuis “De Oude Heerlijkheid” in Oploo (10.00 – 12.00 uur)
De koffie staat voor u klaar!

Sociaal dorpsteam
In het sociaal dorpsteam werken diverse dienstverleners met elkaar samen (zoals de wijkverpleegkundige, cliëntondersteuning, maatschappelijk werk, Wmo-consulent, jongerenwerk en de WWZ-coördinator).
U kunt bij ons terecht met al uw vragen en problemen op het gebied van ondersteuning en zorg. Denk hierbij aan mobiliteitsproblemen, mantelzorgondersteuning, eenzaamheid, bezorgdheid over buren, familie of bekenden, ondersteunende begeleiding en dagbesteding, beschermd wonen, etc..

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen voor ons of wilt u op een ander moment kennismaken? U kunt ons bereiken op werkdagen via 0485 – 700 521 of mail naar dorpsteam@sintanthonis.nl