Deel dit artikel ‹ Terug

Activiteiten Jan Linders voor Boxmeerse Speeltuin!

Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016


De  eerste activiteit “Zout kleuren” voor de toekomstige speeltuin Boxmeer was een groot succes!
Woensdag 24 februari jongstleden vond de eerste activiteit bij Jan Linders Boxmeer plaats om geld in te zamelen voor de Stichting Recreatie en Meer. Zesentwintig kinderen maakten de mooiste creaties van zout en werden beloond met een mooie knuffel. Iedere activiteit zorgt dat de realisatie van de speeltuin weer een stapje dichterbij komt.

Activiteiten maart
Ook in maart worden er weer leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Terwijl de ouders even rustig kunnen winkelen worden de kinderen vermaakt met creatieve workshops.
Zaterdag 5 maart kunnen kinderen vanaf 14.00 uur Cup cakes bakken en versieren en het belooft ook nog eens een spannende wedstrijd te worden want de mooiste creaties verdienen natuurlijk een prijsje.
Woensdag 23 maart kunnen de kinderen vanaf 14.00 uur in de paasstemming komen door paaseieren te komen zoeken in de winkel van Jan Linders Boxmeer. Doe goed je best want ook deze middag is het een wedstrijd en zijn er leuke prijzen te winnen als jij de meeste eieren vindt.
Vrijdag 25 maart lopen er tussen 18.00 en 19.30 echte paashazen door de winkel waar je mee op de foto mag of gewoon eens lekker mee kunt knuffelen. En natuurlijk kun je dan chocolade paaseieren en paashazen kopen om het paasweekend goed mee door te komen. De totale opbrengst gaat naar de realisatie van de speeltuin.
En dat is natuurlijk waar het om draait! Wil jij ook zo snel mogelijk een grote “groene” natuurlijk ogende speeltuin in Boxmeer?
Meld je aan voor alle activiteiten door in je in te schrijven bij de kassa van Jan Linders of via info@speeltuinboxmeer.nl. Kosten €2.50 per activiteit.

Hou de facebookpagina in de gaten voor alle leuke acties!