Deel dit artikel ‹ Terug

Ook hobbyisten welkom op kerstmarkt Mill

Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2009


Vrijdag 11 december 17.00 uur – 23.00 uur

Onder de naam Midnightshopping organiseert de afdeling detail binnen de OndernemersVereniging Mill al vele jaren een kerstmarkt. Deze zal dit jaar op vrijdag 11 december gehouden worden. Alle winkels zijn die avond tot 23.00 uur open en vanaf 17.00 uur zijn er op het gemeentehuisplein, in de Kerkstraat en een gedeelte van de Hoogstraat marktkramen te vinden. Ook voor hobbyisten zijn er die avond marktkramen beschikbaar.

Naast deze kerstmarkt is er ook weer een lampionnenoptocht, gratis gluhwein, chocolademelk en marshmallows en veel muziek. Zo komt orkest Bendebedebend naar Mill, is er een optreden van the mix four music in Dickens kleding, VoiceMill en 2 lokale muziekscholen met hun leerlingen. Daarnaast zal er ook weer de hele avond een huifkar door Mill rijden waar iedereen gratis op mee kan rijden.

Kortom, noteer vrijdag 11 december alvast in uw agenda en kom in de sfeer voor kerst 2009 op de Midnightshopping in Mill. Voor het reserveren van marktkramen kunt u contact opnemen met tel. 06-10838612 of mail naar info@midnightshopping.nl.