Deel dit artikel ‹ Terug

Wie wordt boerenpaar 2017 in Ut Germelaand?

Geplaatst op: maandag 22 februari 2016


De boerenpet, de boks met galgen, de neuzik en de rooie zakdoek; het ligt allemaal weer schoongewassen in de kast want de boerenbruiloft zit er op. In Ut Germelaand waren dit jaar Bas en Christ’l het Boerenpaar Ties & Anna, waarmee heel veel familie, vrienden, kennissen en ander volk een geweldig mooie carnavalsfeest maakte.
’s Morgens werd het Boerenpaar door Pieter van den Elzen in zijn oldtimer thuis opgehaald Na de fotoshoot in een boerensetting met een motor werden Ties en Anna in de onecht verbonden door Hentje de Kup en kon het feest losbarsten. Vele gasten feliciteerden Ties en Anna met hun boerenhuwelijk en na het buffet is het bij de Boerruh afterparty nog heel lang onrustig geweest in café ’t Lagerhuis. Kortom een geweldig mooi feest.
De boerencommissie komt binnenkort bij elkaar om nog eens na te buurten over de bruiloft van 2016 maar ook om al na te denken over de boerenbruiloft van het volgend jaar.
Wie zullen we volgend jaar vragen als Boerenpaar. Ken jij een goede kandidaat of misschien zelf meerdere namen, stuur die door naar: Boerencommissie@germelaand.nl.
Wie weet is jouw kandidaat volgend jaar wel het 39ste boerenbruidspaar van Ut Germelaand.