Deel dit artikel ‹ Terug

Donateur 2016 worden van De Neije Krant

Geplaatst op: woensdag 3 februari 2016


Donateur 2016 worden van De Neije Krant – onder alle donateurs worden krantenstokken verloot!

Sinds enkele jaren kent De Neije Krant donateurs. Dit donateurschap was in eerste instantie eenmalig. Maar op de redactie van De Neije Krant kreeg men onlangs diverse malen de vraag, wanneer de verzoeken voor de jaarlijkse donaties verzonden werden. De Neije Krant heeft helaas van lang niet alle donateurs de adresgegevens. Veel lezers van De Neije Krant die Stichting huis aan huis krant gemeente Mill en Sint Hubert willen steunen, maken namelijk een bedrag over zonder verder de adresgegevens te vermelden.

Vandaar deze oproep:
Wilt u De Neije Krant ook in 2016 steunen? Maak dan uw donatie over naar Stg huis aan huis krant gem. Mill via bankrekening: NL94 RABO 0175233810.

Onder iedereen die minimaal 10,00 euro overmaakt, worden in maart 3 krantenstokken verloot. Zorg dus dat uw donatie voor 1 maart binnen is. Vergeet hierbij niet om uw adres te vermelden, dan dingt u mee naar een De Neije Krant krantenstok. Wilt u uw donatie liever contant voldoen? Stuur of bezorg deze dan bij de redactie van De Neije Krant aan Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill.