Deel dit artikel ‹ Terug

Nationale CV Check Tour strijkt neer in Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2016


Op vrijdag 12 februari as. kunnen werkzoekenden die vragen hebben over het curriculum vitae terecht bij de gratis CV Check dag in de Bibliotheek Cuijk. Tussen 15:00 en 19:00 uur is de cv deskundige van Visueel Solliciteren aldaar aanwezig om cv’s te checken in een open inloop setting. Neem uw cv uitgeprint of op een USB stick mee.

Het schrijven en opmaken van een cv kan best wel lastig zijn. Vooral als u het vroeger nooit op school of van iemand anders heeft geleerd, niet handig met de computer bent, of niemand hebt om mee te overleggen. En zelfs als dat niet het geval is, kan het fijn zijn om er een specialist naar te laten kijken die niet oordeelt, maar enkel helpt om u als een zo sterk mogelijke kandidaat neer te zetten.

U krijgt als bezoeker in een rustige 1-op-1 setting opbouwende, vakkundige en direct toepasbare feedback en tips op uw cv, helemaal volgens de richtlijnen van solliciteren in het huidige tijdperk. Dit neemt circa 5 tot maximaal 15 minuten in beslag. Indien u zeker aan de beurt wilt komen en niet te lang wilt wachten, kunt u vantevoren alvast een tijdstip reserveren via e-mail.

Onderwerpen die in de uitgebreide CV Check aan bod kunnen komen, zijn onder andere:
• zaken waar een recruiter of werkgever op let;
• de boodschap die je (misschien onbewust) uitzendt;
• de relevantie tot de baan/branche/bedrijf waar je voor gaat;
• spelfouten, interpunctie, vakterminologie e.d;
• duidelijkheid en aantrekkelijkheid;
• overige cv handigheidjes.

Als er tijd over is, krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen over uw motivatiebrief.

De Nationale CV Check Tour wordt u geheel kosteloos aangeboden door Visueel Solliciteren in samenwerking met Bibliotheek Cuijk – BiblioPlus: Kaneelstraat 64, 5431 DZ CUIJK. Voor informatie en het reserveren van uw cv check tijdstip: VisueelCV@gmail.com.