Deel dit artikel ‹ Terug

Vierlingsbeek het leukste dorp van Nederland?

Geplaatst op: donderdag 22 oktober 2009


Op zaterdag 24 oktober as. zal Vierlingsbeek strijden om te titel ‘het leukste dorp van Nederland’. Thijs Olde Olthof zag de oproep van televisiezender TMF en gaf het dorp direct op. Niet veel later kreeg hij te horen dat Vierlingsbeek bij de laatste 12 dorpen zat. Om op de eerste plek te eindigen zal het dorp nog moeten strijden.

Om 9.30 uur zullen de TMF-presentatoren Willy en Saar de dag openen op het Vrijthof (Kerkplein). Daarna start de eerste opdracht: shorttrack scooter rijden. In totaal zullen er 11 opdrachten worden uitgevoerd op verschillende plaatsen. Het dorp dat de meeste punten verdient met deze opdrachten komt in de finale, samen met het dorp dat de meeste hyves-leden heeft en het dorp met de meeste online stemmen.

Van alle opdrachten is de laatste, een groots kussengevecht, het belangrijkst. Voor elke 10 personen met een kussen in de hand krijgt Vierlingsbeek 1 punt. De bedoeling is dus dat er zoveel mogelijk mensen komen. Mensen die Vierlingsbeek willen helpen met deze opdracht moeten zelf hun kussen meenemen en om 16.20 uur klaar staan op het Vrijthof (Kerkplein).

Voor een overzicht van alle opdrachten, tijden en locaties klik hier.