Deel dit artikel ‹ Terug

Vernieuwd www.cuijk.nl vanaf woensdag 21 oktober

Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2009


Regel ’t op cuijk.nl!

Woensdag 21 oktober gaat het vernieuwde www.cuijk.nl, de website van de gemeente Cuijk de lucht in. Duidelijker, zodat bezoekers vinden wat ze zoeken en regelen wat ze nodig hebben.

Lancering
De website wordt op woensdag 21 oktober gelanceerd. Hij is dan vanaf ’s ochtends 09:00 uur bereikbaar via www.cuijk.nl. ’s Middags zal gemeentesecretaris Piet van de Koolwijk de site namens de medewerkers van de gemeente voor iedereen openen. Dat doet hij op de weekmarkt op het Louis Jansenplein (woensdag 21 oktober om 14:00 uur). Hij zal de website samen openen met mevrouw Jo van Dijk. Zij is lid van het klantenpanel van de gemeente Cuijk.

Na de opening kunnen bezoekers de site op de markt bekijken en kunnen zij er een eerste keer over surfen. Daarbij worden zij geholpen door de medewerkers van de gemeente Cuijk.

Regel ’t op cuijk.nl!
De website van de gemeente Cuijk is vernieuwd, zodat we inwoners, ondernemers en instellingen nu en in de komende jaren beter van dienst kunnen zijn. Op cuijk.nl vindt u allang niet meer alleen informatie. Er zijn ook veel zaken met de gemeente te regelen. Vandaar ons advies: Regel ’t op cuijk.nl!

Op de nieuwe website is de vertrouwde informatie te vinden in een moderne en duidelijke nieuwe jas. Bezoekers worden geholpen op de site om de juiste informatie te vinden; op de voorpagina (homepage) staat een hulptekst om snel de juiste informatie te vinden en zaken te regelen.

Ansichtkaart
Ook deze week krijgen alle inwoners een kaart van de gemeente Cuijk in de bus die hen wijst op de vernieuwde website. De medewerkers van de gemeente Cuijk nodigen iedereen uit om een kijkje op de site te komen nemen.

Klantenpanel
Het klantenpanel van de gemeente Cuijk is een groep actieve burgers die onze gemeente adviseert over onze dienstverlening. Het klantenpanel heeft een belangrijke rol gespeeld in de opbouw van de nieuwe site. Zij hebben aangegeven wat vanuit hun oogpunt belangrijke informatie is en hoe zij die zouden willen vinden. Cuijk.nl is dus gebouwd met de hulp van de gebruikers van de site, de inwoners en ondernemers van onze gemeente.

Foto van de maand
Op de nieuwe website zal onder de kop Actueel elke maand de Foto van de maand getoond worden. Wij nodigen iedereen van harte uit om zijn of haar mooiste digitale foto op te sturen naar webmaster@cuijk.nl; en misschien komt uw foto dan wel een maand lang op www.cuijk.nl te staan.
advertentie