Deel dit artikel ‹ Terug

Restauratie de Korenbloem te zien bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: maandag 18 januari 2016


In maart 2015 werd molen de Korenbloem aan de Molenstraat in Mill officieel heropend. Hiervoor is deze volledig gerestaureerd. Dit nam totaal een kleine anderhalf jaar in beslag. Ondertussen draait de molen regelmatig zijn rondjes en is deze vol in gebruik.

Cameramannen Cees Kempkens en Gerrit Vervoort van de Lokale Omroep Mill hebben gedurende de restauratie regelmatig opnames gemaakt van alle werkzaamheden. Ook zijn er met een drone van Angelo vd Rijdt beelden vanuit de lucht gemaakt. Cees heeft dit alles verwerkt in een 75 minuten durende reportage. Deze is zondag 24 januari vanaf 20.00 uur te zien bij de Lokale Omroep Mill en gaat non-stop door tot en met maandagavond 25 januari. Mocht u deze reportage op DVD willen ontvangen? Neem dan contact op met de Lokale Omroep Mill door een mailtje te sturen naar info@lokaleomroepmill.nl of te bellen met tel. 0485-455091.

Frequenties
De Lokale Omroep Mill is op de radio te ontvangen in de hele regio via FM 107.3, op de kabel in de gemeente Mill via Ziggo op FM 87.5 en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Op TV zijn de uitzendingen van de afdeling TV en TV-krant te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel.
Like ook de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill en volg ze op Twitter om ook zo op de hoogte te blijven van de uitzendingen.