Deel dit artikel ‹ Terug

DOE MEE!

Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2009


Guinness World Record Nordic Walking op zondag 8 november 2009

Alle inwoners van het Land van Cuijk en Noord Limburg worden opgeroepen zondag 8 november geschiedenis te schrijven door deel te nemen aan het Guinness World Record Nordic Walking in Boxmeer.

Deelname is gratis en voor jong en oud. Voor professionele sporters en mensen die gewoon van de buitenlucht en bewegen houden. Men kan alleen lopen, maar ook met familie, vrienden, de sportclub of de kinderen met hun hele klas.

Het maakt niet uit of u nog nooit met Nordic Walking stokken heeft gelopen. De stokken kunt u ter plekke lenen en als u wat eerder komt kunt u zelfs nog een korte Nordic Walking cursus volgen.

U kunt geschiedenis schrijven! Wie kan er nu zeggen dat hij/zij een Wereld Record op zijn/haar naam heeft staan? Om het record te verbreken, moeten 1.200 deelnemer een minimale afstand van 3 kilometer Nordic Walken. Voor de sportieve Nordic Walkers is er ook een route uitgezet van 10 en van 15 kilometer. Alle deelnemers ontvangen een medaille.

Inschrijven kan vanaf 10.30 uur, de 10 en 15 kilometer starten om 11.00 uur, de 3 kilometer om 12.30 uur.

Ook dit jaar is er weer van alles te beleven om het evenement heen, sportiviteit, entertainment en gezelligheid. Ook voor gratis koffie, thee, water en een gezond broodje wordt gezorgd.

De start is bij Advies- & BewegingsCentrum Maassen, Rembrandt van Rijnstraat 3 in Boxmeer. Meer informatie: kijk op de website www.nordicwalkingboxmeer.nl of bel (0485) 52 33 00.