Deel dit artikel ‹ Terug

Volg een cursus bij DeSeizoenen locatie Bronlaak

Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016


Cursussen uit het Kaspar Hauser Cursushuis ook toegankelijk voor mensen van buiten Bronlaak

DeSeizoenen locatie Bronlaak biedt bewoners ieder jaar een breed aanbod van cursussen waaraan zij kunnen deelnemen. De mogelijkheid krijgen je te mogen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren is immers groot goed. Ook mensen van buiten Bronlaak kunnen een cursus binnen het zogenaamde ‘Kaspar Hauser Cursushuis’ volgen. Het volledige aanbod van cursussen wordt gepresenteerd tijdens de cursusmarkt die op 20 januari 2016 plaatsvindt van 14.30 tot 16.30 uur in het Pinksterhuis op Bronlaak. Alle geïnteresseerden zijn hier van harte welkom.

Van leren vilten tot leren beeldhouwen. Een cursus sociale vaardigheden en een cursus weerbaarheid. Van kookcursus tot het leren reizen met het openbaar vervoer en een zelfstandigheidscursus. Er is voor ieder wat wils. De cursussen zijn geschikt voor velen; Zo kun je deelnemen als je een verstandelijke of psychiatrische beperking hebt, of als je kampt met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. Als je, vanwege een beperking, een indicatie hebt voor dagbesteding is het mogelijk om deel te nemen aan een cursus. Alle geïnteresseerden zijn welkom om de mogelijkheden van het cursusaanbod van Bronlaak te ontdekken.

Tijdens de cursusmarkt wordt iedere cursus op aansprekende manier gepresenteerd. Vaak wordt ook al een demonstratie of workshop gehouden waarin je ziet wat je tijdens de cursus leert. Het is een gezellige markt die omlijst wordt door muziek van muziekgroep Louter.