Deel dit artikel ‹ Terug

Matt EPP & Timo Brandt en Undercoversessie Toto

Geplaatst op: maandag 11 januari 2016


Canadese singer-songwriter met Duitse support en Toto Undercoversessie
Het nieuwe verloopt voor Roepaen perfect. Had het culturele klooster afgelopen vrijdag een volle zaal bij de Jimi Hendrix Undercoversessie, aankomende vrijdag lijkt de ToTo Undercoversessie al in de voorverkoop uitverkocht te raken. Bovendien presenteert Roepaen de zondag twee singer-songwriters; Matt Epp & Timo Brandt.

Undercoversessie Toto
Kenners, en dat zijn er in het geval van Toto veel, weten dat deze 80’s rockband van alle markten thuis is. Van pop tot funk, van rock tot jazz, vrijwel alle stijlen zijn in de muziek van Toto terug te horen. Mede dankzij hits als ‘Hold the Line’, ‘Rosanna’ en ‘Africa’ is Toto een van de bestverkochte muziekformaties aller tijden. Het eerbetoon is onder leiding van, hoe kan het ook anders, Bauke Bakker, welke vanachter zijn drumkit tevens verantwoordelijk is voor de leadzang. Na afloop van de sessie biedt huis-DJ Roel Rosmalen alle gelegenheid om gezellig na te borrelen.

Matt Epp & Timo Brandt
Ondanks dat de Canadese singer-songwriter Matt Epp inmiddels al meer dan zeven albums op zijn naam heeft staan, hebben we in Nederland nog niet veel van hem gehoord. Volgens Roepaen is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Terwijl hij pas 35-jaar oud is wordt deze troubadour in zijn thuisland al als een veteraan beschouwd. Zijn laatste album genaamd ‘Ready in Time’ was de katalysator voor de gelijknamige wereldtournee, waarbij Epp Ottersum niet aan zijn neus voorbij wilde laten gaan gaan. In het voorprogramma van de concertmiddag staat Timo Brandt. Deze Duitse singer-songwriter uit de grensstreek schrijft pure popliedjes met diepgang. Hij probeert met zijn unieke popmuziek uit te drukken wat mensen voelen en denken maar zelf niet uit kunnen drukken.

Matt Epp & Timo Brandt is op zondag 17 januari om 16:00 uur en een kaartje kost €12,50 in de voorverkoop via roepaen.com. De Toto undercoversessie is op vrijdag 15 januari om 21:00 uur.
Tickets hiervoor zijn €9,- in de voorverkoop.  
advertentie