Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwjaarsparty met Tilt zaterdag 2 januari in ’t Lagerhuis in Mill

Geplaatst op: dinsdag 29 december 2015


Zin om 2016 te beginnen met een gezellige avond uit waarbij top entertainment en een prima band niet mag ontbreken? Dan kunt u zaterdagavond 2 januari terecht in grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Daar staat die avond namelijk vanaf 21.00 uur Tilt. De toegang bedraagt 7,00 euro en dat is inclusief garderobe.

Tilt
Voor slechts een selectief aantal musici is het weggelegd te mogen zeggen dat hun band al langer dan ruim 30 jaar bestaat en dat ze nog steeds, elke dag weer, progressie willen boeken. Dat fenomeen is weggelegd voor de mannen die eind jaren 70 besloten de formatie TILT op te richten. Een jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top meedraait in de muziekwereld. TILT is een begrip, mannen die het verschil maken.
Al vanaf het prille begin zag oprichter en entertainer-zanger Frenk de Wert al in dat alleen muziek spelen niet genoeg was. Een uitgekiende lichtshow en alleen het beste geluid, stijl en klasse; dát moest de band TILT landelijk op de kaart zetten. De sympathieke uitstraling van Tilt bleef niet geheel onopgemerkt en veel mensen uit de horecawereld doen al vanaf het eerste uur graag zaken met Tilt.
Anno 2015 deelt Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen, toetsenist Jorg Vrensen, bassist Peter Vennings, gitarist Michiel van den Boer en drummer Peter Verbunt.
Het succes van Tilt laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé.

Meer weten over de activiteiten en mogelijkheden in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill? Zie www.lagerhuismill.nl of like de Facebookpagina.