Deel dit artikel ‹ Terug

Proef rozenijs tijdens kerstshow in Mill

Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2009


Vrijdag 6 en zaterdag 7 november Berends Bloemsierkunst Mill

Wat zijn de nieuwste trends tijdens de komende kerstdagen, wat kan wel en wat kan niet, welke kleuren kun je combineren en hoe smaakt rozenijs? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord op vrijdag 6 en zaterdag 7 november. Dan staat in en rond de winkel van Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat in Mill namelijk alles in het teken van kerst 2009.

“De laatste jaren zijn de kleuren wit en zilver veel te zien in kerstversiering,” zegt Ralf Berends. “Ook kwam vorig jaar de kleur paars opzetten. Dit jaar is nog steeds wit en zilver maar ook aubergine gaat men de komende kerst veel zien.” Ralf die al volop bezig is met de komende kerstdagen wil met de jaarlijkse kerstshow vooral mensen inspireren. “Kerst is meer dan een boom met wat slingers en lampjes plus veel eten en drinken. Kerst is ook gezelligheid en sfeer. Dat is met wat kleine eenvoudige versieringen al goed te creëren.”
Ook wil Ralf Berends de combinatie van eten en bloemen benadrukken tijdens zijn jaarlijkse kerstshows. “We hebben zo al ooit koks gehad die gerechten bereiden met bloemen en planten. Dit jaar hebben we nog wat culinaire verrassingen in petto maar dat men rozenijs kan proeven wil ik wel alvast verklappen.”

De kerstshow 2009 is op vrijdag 6 november van 09.00 uur tot 20.00 uur geopend en op zaterdag 7 november van 09.00 uur tot 17.00 uur. Berends Bloemsierkunst vindt u aan de Hoogstraat 5 in Mill en op www.berendsbloemsierkunst.nl.
advertentie