Deel dit artikel ‹ Terug

Kinderviering en Nachtmis live bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: donderdag 17 december 2015


Donderdagavond 24 december zal de Lokale Omroep Mill op zowel radio als TV 2 extra uitzendingen verzorgen. Dan zenden zij namelijk zowel de Kinderviering om 18.00 uur als de Nachtmis van 22.00 uur rechtstreeks uit. Dit alles vanuit de St. Willibrorduskerk in Mill.

Maandelijkse Tv-uitzending
Maar ook is er nog een reguliere maandelijkse Tv-uitzending. Deze start zondagavond 27 december om 20.00 uur en gaat non-stop door tot en met maandagavond 28 december. Vervolgens is deze elke maandagavond te zien tot eind januari. In deze uitzending ziet u o.a.:
Presentatie dag DV Dance Action in Cultureel Centrum Myllesweerd;
Winterbeleving in het centrum van Mill;
Koninklijke Onderscheiding voor Reggy Weerts – Veld in Wilbertoord;
Interview Muziekvereniging Amicitia in Langenboom;
35e Winterloop VV de Willy’s in Wilbertoord;

Frequenties
De Lokale Omroep Mill is op de radio te ontvangen in de hele regio via FM 107.3, op de kabel in de gemeente Mill via Ziggo op FM 87.5 en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Op TV zijn de uitzendingen van de afdeling TV en TV-krant te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel.
Like ook de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill en volg ze op Twitter om ook zo op de hoogte te blijven van de uitzendingen.