Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw predicaat Unox Nieuwjaarsduik voor duik in Mill - Langenboom

Geplaatst op: donderdag 17 december 2015


Op vrijdag 1 januari 2016 zal er om 14.00 uur voor de 18e keer een Nieuwjaarsduik zijn in natuurgebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Deze duik heeft opnieuw het predicaat Unox Nieuwjaarsduik gekregen. Dit predicaat krijgen duiken die aan een aantal criteria voldoen. Ook de duik in de Kuilen voldoet hier al een aantal jaren aan, waardoor zij hun duik officieel een Unox Nieuwjaarsduik mogen noemen. Dit wil o.a. zeggen dat er de bekende Unox mutsen zijn voor alle deelnemers en er ook gratis Unox erwtensoep verkrijgbaar zal zijn.

Stichting Activiteiten Mill organiseert deze Unox Nieuwjaarsduijk. Maar hierbij hebben zij hulp en ondersteuning van diverse partijen. Zo wordt deze Unox Nieuwjaarsduik mede mogelijk gemaakt door de sponsoring en medewerking van Festa – WLM Design, de Verhuurschuur, HaBe Opleidingen, de Ram Recreatie, de Seadevils, reddingsbrigade Erica, gebroeders Regter en Unox.

Reserveer deze datum alvast in de agenda en doe mee aan of kom kijken naar deze Unox Nieuwjaarsduik. Het prachtige natuur- en recreatiegebied de Kuilen is naast een prima locatie voor een frisse duik het nieuwe jaar in, ook een perfecte ambiance om elkaar het beste te wensen voor 2016. Deelname en toegang zijn uiteraard helemaal gratis!

De Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen in Mill – Langenboom heeft ook een eigen Facebookpagina. Like deze en nodig al je kennissen uit ook mee te duiken! 
advertentie