Deel dit artikel ‹ Terug

Uniek concert met Mick Wilson (10cc) en Magriet Eshuis

Geplaatst op: woensdag 16 december 2015


Uniek concert Huistheater De Steenakker Haps met Mick Wilson (10cc) en special guest Margriet Eshuis.
 
Mick Wilson is de huidige lead singer van de Britse band met wereldfaam ‘10cc’. Margriet was de zangeres van de band ‘Lucifer’, bekend van o.a. het hit nummer ‘House for Sale’. Tijdens het akoestisch solo concert van Mick zullen zij samen een aantal nummers spelen. Welke en hoeveel dat er zijn wordt besloten op donderdag 18 februari. De dag dat deze twee muzikale coryfeeën elkaar voor het eerst ontmoeten en een concert geven in de Steenakker! Beperkt aantal kaartjes, reageer op tijd! Info en reserveren: www.desteenakker.nl. Na afloop is er een nazit met hapjes en Meet & Greet.
In de Steenakker vinden in huiselijke sfeer voorstellingen en concerten plaats. Daaruit ontstaan ook ontmoetingen die niet zelden lijden tot nieuwe inspiraties en verbindingen. Een zo’n bijzondere verbinding zal de ontmoeting zijn tussen Mick Wilson en Margriet Eshuis. Beiden ras muzikanten waarvan de roots liggen in de popwereld van de 60 en 70tiger jaren.

De legendarische band 10cc treedt nog steeds wereldwijd op. De band scoorde in hun glorietijd de één na de andere hit zoals o.a.: ‘Dreadlock Holiday, I’m not in love, I don’t like reggae’. Mick Wilson speelt sinds ongeveer 20 jaar in de groep.

In de Steenakker speelt Mick Wilson uiteraard een aantal nummers van 10cc. Daarnaast ook eigen werk en bestaande liedjes die hem dierbaar zijn. Hij staat regelmatig op grote podia en voor duizenden mensen, maar vindt het heerlijk om af en toe een kleinschalig en warm podium te vinden. ‘Enjoy, and let’s makes friends’, zei hij tijdens zijn eerste succesvolle optreden in december 2014 in Huistheater De Steenakker. Dat is hem schijnbaar goed bevallen. Want hij komt dus terug en biedt Haps en omgeving een nieuwe kans om een bijzonder concert bij te wonen!
Mick schrijft ook eigen nummers en heeft een paar cd’s gemaakt die in een groeiende belangstelling staan.

Margriet Eshuis treedt nog steeds met eigen nummers door heel Nederland op. Vaker wordt zij daarbij vergezeld door haar levenspartner, zanger en gitarist Maarten Peters.

Het concert is een ingelast programma. Toen Mick Wilson De Steenakker in oktober j.l. opnieuw benaderde voor een mogelijk optreden was daar snel een akkoord gevonden. Op uitnodiging van de Steenakker speelde hij bij zijn vorig optreden een paar nummers met pianist Ruud de Groot (Frank Boeijen). De Steenakker is trots op het tot stand kunnen brengen van deze ontmoeting en verheugd zich op dit éénmalig concert. Mick Wilson is in februari een korte tijd in Nederland en maakt dan een minitour langs enkele kleinere podia.  

www.desteenakker.nl
advertentie