Deel dit artikel ‹ Terug

Lifestyle Gennep bij beste van Nederland

Geplaatst op: maandag 14 december 2015


GENNEP - Fitnessclub Lifestyle Gennep behoort tot de beste sportscholen van Nederland. Bij de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing 2015 zijn ze met een 9,78 als derde geëindigd. Eigenaar Bart Akkersdijk is ontzettend trots.

Ruim honderdvijftig fitnessclubs deden mee aan de verkiezing. “Na een uitgebreide selectie bleven er vierenvijfitg over. Daar hoorden wij als enige uit de regio nog bij. We zijn in de provincie Limburg dan ook als eerste geëindigd. En derde van Nederland worden met zulke cijfers is natuurlijk een prachtige eindscore”, aldus Akkersdijk.

“Het bijzondere aan deze verkiezing is dat onze klanten ons beoordeeld hebben. Ze hebben Lifestyle Gennep op maar liefst 35 punten onder de loep genomen, waarbij ze een rapportcijfer tussen 1 en 10 konden geven. Een gemiddelde van 9,78 is ontzettend goed; we zijn dan ook onderscheiden met een gouden award. Slechts acht centra in Nederland kunnen dat zeggen”, vertelt Akkersdijk.

Akkersdijk heeft in september vorig jaar de deuren van zijn sportcentrum aan de Maasweg in Gennep geopend. Hij lacht als gevraagd wordt naar het geheim van zijn succes. “Wij zijn zelf ook in de cijfertjes gedoken om dat te ontdekken. Met name op onderdelen als begeleiding, aandacht, schoonheid, hygiëne, aanbod van toestellen, openingstijden en abonnementsprijs scoren we heel hoog.”

Hij vervolgt: “Dat zijn ook echt de onderdelen die centraal staan in het concept van Lifestyle Gennep. Wij bieden een ruim aanbod aan (sport)activiteiten aan, die ook nog eens aansluiten bij al onze doelgroepen. Ieder voelt zich thuis in de prettige omgeving die wij hier scheppen. We hebben hier alle aandacht voor onze klanten en maken altijd persoonlijke programma’s op maat. Dat alles doen we in een schone omgeving, waarbij we ook nog eens kiezen om de laagste prijzen in de regio te hanteren.”

Het concept van Akkersdijk slaat aan. “Het succes tijdens deze verkiezing geeft aan dat we op de goede weg zijn. Het is een mooie stimulans voor ons team dat inmiddels uit meer dan tien medewerkers telt. Daarnaast zijn er volop plannen voor verdere uitbreiding van het activiteitenaanbod; dat zullen we aankomend jaar verder uitrollen.”

Lifestyle Gennep
Maasweg 49, Gennep
0485-212424
www.lifestylegennep.nl