Deel dit artikel ‹ Terug

Mannen-avond!

Geplaatst op: donderdag 26 november 2015


Zang & theatergroep Oker uit Overloon is op zoek naar mannen!

THEATERMANNEN GEZOCHT
Was je bij Oker’s Showbizzz…!!! in de schouwburg in Venray of bij Rabo Music Sensation in Boxmeer? Heb je misschien spijt dat je niet bent geweest? Heb je over Oker horen vertellen en ben je nieuwsgierig geworden?

MANNEN!
Daar is Zang & theatergroep Oker naar op zoek! Zingende mannen die ook van theater maken houden. Want dat is waar Oker voor staat! Een show neerzetten met een verhaal en mooie passende nummers waarbij herkenbaarheid een rol speelt.

2017! Jubileumjaar! 50 jaar!

NIEUWE SHOW!
De nieuwe productie in 2017 zal worden gehouden ter ere van het 50-jarig jubileum. Wat ooit begonnen is als jongerenkerkkoor werd later Young Sound en is nu al weer ruim vijftien jaar Zang & theatergroep Oker. Rond 1996 werd het roer omgegooid en werd besloten een avondvullend showprogramma op te zetten. Dit resulteerde in achtereenvolgens ‘Contrast’, ‘Oscar’, ‘Telefoon…!?!...voor Oker’, ‘Reclame’, ‘Oker bekent kleur’ en in 2015 ‘Showbizz…!!!’. Vanaf november heeft Anneke Miggiels het dirigentschap van Roel Verheggen overgenomen. Roel blijft Oker nu verder begeleiden als regisseur en heeft zijn plannen voor 2017 onlangs uit de doeken gedaan. Wederom een totaal ander plaatje dan alle voorgaande producties en zeker niet minder spannend! Binnen nu en enkele maanden zal het hele draaiboek klaar zijn en zullen alle rollen en nummers bekend moeten zijn. Kortom, er komt weer heel veel leuks op het pad van Oker!

Dus mannen! Kun je zingen en houd je van theater maken? Wil je meedoen aan de nieuwe show en evenementen in 2016? Wil je eens een repetitie ervaren en ben je 16 jaar of ouder? Wees welkom op de MANNEN-AVOND op 8 december a.s. om 20.00 uur in Gemeenschapshuis De Pit in Overloon, gelegen aan het 14 Oktoberplein 2. Zing je zelf niet maar kent ken je iemand waarvan je denkt dit is echt iets voor hem? Laat het hem weten! Neem gerust je buurman mee!
Aanmelden is heel fijn maar niet verplicht! Dit kan via de website www.oker-overloon.nl of via email info@oker-overloon.nl.

Website
www.oker-overloon.nl 

08/12/2015
Van 20.00 uur tot 22.00 uur
Gemeenschapshuis De Pit, 14 Oktoberplein 2, Overloon