Deel dit artikel ‹ Terug

Lancering nieuw regiomagazine

Geplaatst op: maandag 5 oktober 2009


Prat Op staat voor trots en passie

De Winter drukkers & uitgevers lanceert dinsdag 6 oktober het nieuwe sponsored regiomagazine Prat Op voor de Noordelijke Maasvallei. Het nieuwe magazine is het resultaat van de samenwerking tussen De Winter en het platform Noordelijke Maasvallei en is gericht op alle inwoners van deze regio.

Prat Op wordt samen met weekblad De Maas Driehoek huis aan huis verspreid in de regio Land van Cuijk en Kop van Noord-Limburg en ligt tevens bij gemeenten en publieke instellingen. De totale oplage bedraagt 60.000 exemplaren.

In het 52 pagina’s tellende glossy magazine maakt de lezer kennis met bijzondere personen, met bijzondere prestaties, initiatieven en evenementen. Of zomaar met mooie plekjes. Waarom? Omdat de initiatiefnemers willen laten zien hoe bijzonder de Noordelijke Maasvallei is. In Prat Op treden de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert, Mook en Middelaar en Sint Anthonis samen naar buiten: het Land van Cuijk en de Kop van Noord-Limburg als één front! Samen vormen zij de Noordelijke Maasvallei. Onderwerpen in de eerste uitgave zijn onder meer toptalent Marlin van Hal, Niels van der Duijn, de Cas Spijkers Academie, het Maasziekenhuis Pantein en topbedrijf Teeuwissen. Het magazine verschijnt vanaf nu vier maal per jaar.
advertentie