Deel dit artikel ‹ Terug

Win kaartjes voor cabaretier Arnout Van den Bossche in Theater Myllesweerd

Geplaatst op: donderdag 12 november 2015


Vrijdagavond 27 november staat de Vlaamse cabaretier Arnout Van den Bossche met zijn show de Relatiefluisteraar in Theater Myllesweerd in Mill. Voor deze voorstelling zijn gratis kaartjes te winnen. Dat door antwoord te geven op de vraag, welke cabaretier is vrijdagavond 8 januari te zien in Myllesweerd? Mail uw antwoord voor maandag 23 november naar theater@myllesweerd.nl of stuur het naar Cultureel Centrum Myllesweerd Kerkstraat 3 5451 BM Mill.

Arnout Van den Bossche – vrijdag 27 november 20.15 uur
Arnout Van den Bossche won al verschillende cabaretprijzen, o.a. de befaamde Humo’s Comedy Cup en het Deltion Cabaret Festival. En alsof dat nog niet genoeg was, veroverde Arnout Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste 3 van het VARA Leids Cabaret Festival, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland. Tijdens de daaropvolgende finalistentournee door heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma “De Relatiefluisteraar”.
Nu is Arnout klaar voor het grote werk en keert terug met zijn avondvullende show “De Relatiefluisteraar”. In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort "motivational seminar" voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde "Relatiefluisteraar" doorspekt met levendige interacties en observatiehumor.

Herman in een bakje geitenkwark 2 – zaterdag 12 december 20.15 uur
Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was. Iets waarvan iedereen die het ziet, voelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark was hier een lichtend voorbeeld van en nu zijn ze terug... met meer van hetzelfde! Als u geen idee heeft waar dit over gaat, des te beter. Wees de Christoffel Columbus van theaterland en ontdek het tweede programma van Herman in een bakje Geitenkwark als eerste. Reis af naar uw favoriete theater en beleef een avond die de verwachtingen van zelfs de meest doorgewinterde ontdekkingsreiziger zal overtreffen. Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur? Dubbelcheck. Bizons? Dat zou zomaar eens kunnen. Herman in een bakje Geitenkwark ‘2’: koloniseer een stoel voordat het te laat is.

Tickets bestellen
Via www.myllesweerd.nl zijn voor deze voorstellingen tickets te bestellen en tevens zijn deze af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze kosten 15,00 euro per voorstelling. De toegangsprijs voor theatershows en filmvoorstellingen in Myllesweerd is altijd inclusief een gratis consumptie.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl