Deel dit artikel ‹ Terug

Maandag 21 december kaartverkoop Show en Buutavonden in 't Lagerhuis!

Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015


Alleen maar toppers en kampioenen op het podium bij Show en Buutavonden in Mill

Opnieuw komen vlak voor carnaval de beste tonpraters uit heel Brabant naar Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Dat op donderdagavond 4 en vrijdagavond 5 februari 2016. De kaartverkoop voor deze ieder jaar snel uitverkochte 2 Show- en Buutavonden is echter al op maandagavond 21 december. Dan kunt u vanaf 19.30 uur (deuren 19.00 uur open) bij ’t Lagerhuis a 13,00 euro kaarten voor deze avonden kopen. Let op, op is op en vol is vol!

Zoals ieder jaar beloven ook deze keer deze 2 Show en Buutavonden weer super gezellige en humoristische avonden te worden. Dat kan ook bijna niet anders, gezien de vele bekende namen die er op het podium staan waaronder diverse kampioenen. Want wat dacht u van de tonpraters Andy Marcelissen, Boy Jansen, Rob Scheepers, Dirk kouwenBerg, Hans verbaarschot en Jorlan Manders. De showavonden starten op donderdag 4 en vrijdag 5 februari om 20.00 uur, de zaal is dan al om 18.30 uur open.

Maandagavond 21 december kunt u voor deze showavonden a 13,00 euro de kaartjes kopen. Dit vanaf 19.30 uur in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. De deuren gaan echter al om 19.00 uur open. Resterende kaartjes zijn na de voorverkoop (mits niet uitverkocht) verkrijgbaar in het café tijdens openingstijden. Zie ook www.lagerhuismill.nl