Deel dit artikel ‹ Terug

Millse kerstmarkt in Koningklijke bibliotheek Den Haag

Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2009


“Dit jaar staan we met onze kerstmarkt echt in heel Nederland”

Sinds enkele jaren richt Buitengewoon Kado in Mill kerstmarkten in bij bedrijven en instellingen. “Op zo’n kerstmarkt kunnen medewerkers dan zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen,” zegt Marianne van Hal van Buitengewoon Kado. “Op die manier kan men zelf kiezen wat men wil hebben en ga je dus nooit met spullen naar huis die je zelf niet mooi vindt. Ook combineert men deze kerstmarkt vaak met een kerstborrel.”

Voor wie denkt dat deze kerstmarkten en kerstpakketten van Buitengewoon Kado alleen in Mill en omgeving gehouden zullen worden heeft het mis. “Dit seizoen staan er al boekingen voor een markt bij een bedrijf in den Briel maar ook gaan we naar Den Haag. De vestigingen van de Koninklijke bibliotheken daar vroegen ons er een kerstmarkt voor hun medewerkers in te richten.”
Het succes van deze kerstmarkten zit hem volgens Marianne in de vele mogelijkheden. “De werkgever kan het zo duur maken als men zelf wil. De medewerkers krijgen waardebonnen en kunnen voor het beschikbare bedrag spullen uitzoeken. Wil men graag veel kleinere spulletjes of wil de betreffende medewerker toch liever één groter cadeau, alles kan op deze manier op de kerstmarkt.” Buitengewoon Kado richt markten in op bedrijven zelf maar doet dit ook in bijvoorbeeld horecagelegenheden.
In de winkel van Marianne en Johan van Hal aan de Hoogstraat in Mill begint de kerstsfeer nu ook zichtbaar te worden. Marianne zegt: “Ons magazijn begint ook vol te lopen want naast deze kerstmarkten krijgen we ook veel bestellingen om kerstpakketten te maken.” In die kerstpakketten zitten dan niet de traditionele flesjes wijn en borrelnootjes maar blijvende geschenken. “Wat te eten en drinken erbij kan natuurlijk ook altijd, maar een blijvend cadeautje is in onze kerstpakketten het belangrijkste.”

Meer informatie? Bekijk dan www.buitengewoonkado.nl en www.buitengewoonkerstmarkt.nl.
advertentie