Deel dit artikel ‹ Terug

13, 14 en 15 november Christmas Feelings 2015 Mill

Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015


Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november bent u van harte welkom op de kerstshow van Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado in de Hoogstraat in Mill. Dit is meer dan een kerstshow. “Wij willen iedereen een mooi kerstgevoel mee geven,” vertelt Ralf Berends van Berends Bloemsierkunst. “Daarom heet het ook Christmas Feelings 2015, naast het bekijken van de nieuwste en gezelligste trends kan men kerst ruiken én proeven. Dat hoort bij kerst, bij uitstek dé feestmaand.”

Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado hadden in het verleden al vaker zelf kerstshows. Marianne van Hal: “Maar dat deden we toen niet samen. Nu hebben we besloten om dit wel gezamenlijk te gaan doen, zodat we samen nog meer kunnen laten zien én beleven rond de mogelijkheden voor kerst 2015.” Bij Christmas Feelings 2015 zijn meer ondernemers betrokken. “We wilden er zoveel mogelijk ondernemers bij betrekken om een nog completer beeld te krijgen. Hiermee maken we nu een start en hopen in de toekomst dat er nog meer ondernemingen aan gaan sluiten, samen sterk in het belang van de consument,” zeggen Marianne en Ralf.

Deelnemende ondernemers:
Bij Christmas Feelings 2015 zijn naast Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 5 en Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 meerdere bedrijven betrokken. Dat zijn Maarten Manders De Echte Bakker, Eten & Zo, Gerlinde bakt, Smaakmakers Mill, Restaurant Des Werelds en Nooijen Kerstbomen.

Sfeerproeverij
Naast kijken, kopen en inspiratie op doen is er tijdens Christmas Feelings 2015 dus van alles te proeven. Marianne: “Bij zowel Berends Bloemsierkunst als bij ons krijgen klanten naast het zien van alle nieuwe kersttrends ook wat ‘lekkers’. En koopt men in allebei onze winkels iets van die schitterende kerstspulletjes, maakt niet uit wat en voor welk bedrag, dan krijgt men een tegoed-kaartje voor een echt heerlijke kleine Kerst-Sfeer-Proeverij. Men kan dan bij Maarten Manders en Eten & Zo ( beiden bij ons op de hoek ) wat lekkers halen en is er bij ons iets van restaurant Des Werelds te proeven. Bij Berends zijn de Smaakmakers en Gerlinde bakt te vinden.” Daarmee maken zij Christmas Feelings 2015 nog completer. U bent van harte welkom!

Openingstijden Christmas Feelings 2015:
Vrijdag 13 november, 09.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 14 november, 09.00 tot 18.00 uur
Zondag 15 november, 11.00 tot 17.00 uur

Op zondag 15 november is er in Mill van 12.00 uur tot 17.00 uur ook een open winkel zondag en zijn er diverse marktkramen te vinden in de Kerkstraat. Tevens zal vanaf dat weekend de door het Ondernemers Collectief Mill vorig jaar aangebrachte en dit jaar uitgebreide sfeerverlichting in het Millse centrum weer branden.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt….? Kijk op www.berends.nl en www.buitengewoonkado.nl 
advertentie