Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag 15 november Sinterklaasmarkt tijdens open winkel zondag in Mill

Geplaatst op: donderdag 5 november 2015


Zondag 15 november staat rond 12.00 uur de intocht van Sint en Piet in Mill op het programma. De organisatie hiervan is in handen van Stichting Kinderfeesten Mill. Samen met het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) organiseren zij ook vanaf dat moment de Werkplaats van Sint en Piet aan de Markt 13 in Mill. Maar rond de intocht van de Sint is er op initiatief van OCMill op zondag 15 november van 12.00 uur tot 17.00 uur ook een open winkel zondag en Sinterklaasmarkt. Deze markt met de meest uiteenlopende handelswaar zal in de Kerkstraat te vinden zijn.

De volgende winkels zullen deze middag sowieso van 12.00 uur tot 17.00 uur (sommige langer) geopend zijn: Albert Heijn vd Ven, Batterijshop Mill, Belevingsboerderij de Nieuwenhof, Berends Bloemsierkunst, Boerenbond, Budgetkoop de Concertzaal, Buitengewoon Kado, café Royal, Marique de Ontwerpstudio, Eten & Zo, Grandcafé ’t Centrum, Hema Mill, Jan Linders, Jos Vissers Meubelen, Kruidvat, Maarten Manders De Echte Bakker, Marly’s Dierenspeciaalzaak, Cultureel Centrum Myllesweerd, Optiek Paul vd Dries, Paso Fashion, Plaza de Frietkraam, Primera Schipperheijn, Terstal en Trendshop Mill.

Belangstellende marktkooplieden, ondernemers, instellingen of verenigingen die zondagmiddag 15 november een marktkraam of grondplaats in de Kerkstraat in willen richten, kunnen contact opnemen met OCMill. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@ocmill.nl of te bellen naar tel. 0485-325634.

Meer weten? Zie www.ocmill.nl, like de Facebookpagina of volg OCMill via Twitter.