Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw bij Kunsthandel Gennep: Jocke Overwater en Marianne Schellekens

Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015


Beste kunstliefhebber,

Kunsthandel Gennep heeft deze maand weer volop nieuw werk aan haar collectie mogen toevoegen en wel van de kunstenaars Jocke Overwater en Marianne Schellekens. Hieronder ziet u een aantal nieuwe werken van deze kunstenaars maar op onze website www.kunsthandel-gennep.nl zijn nog veel meer nieuwe kunstwerken te bewonderen.

Ook presenteren wij u met trots het nieuwe werk van kunstenaar Marina Kulik. Hieronder een aantal werken uit het oeuvre en een stukje biografie van Marina. Van deze kunstenaar zijn er tevens zeefdrukken verkrijgbaar van alle sterrenbeelden voor slechts € 30,00 per stuk. Leuk voor uzelf of als geschenk!

Als schilder zoek ik originaliteit en vakmanschap en maak ik gebruik van toeval. De eerste twee zijn terug te vinden in mijn onderwerpen: abstracties, gebaseerd op de natuur, gezien vanuit een microscopisch perspectief of juist vanuit de ruimte en moderne, elegante portretten. Het toeval komt terug in mijn materiaalgebruik: onbeheersbaar vloeiende aquarelverf op grof handgemaakt papier. “Ik ben gegrepen door het mysterie van het leven. Het is de inspiratie voor alles wat ik maak. Mijn werk laat een interpretatie zien van dat poëtische onbekende. In mijn creatieve zoektochten ‘zoom ik in’, ‘zoom ik uit’ of blijf ik binnen de ware dimensie. Transparantie en het element van toeval in aquarel helpen me dat te bereiken: ik heb geen totale controle over mijn schilderijen, ik houd van de rol van intermediair of antenne, tussen de inspiratie en het kunstwerk…”

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de werken van onze kunstenaars te bezichtigen waaronder Peter Diem, Herman Brood, Peter Hermans, Roos Hobé, Manne Mannes, Erlinde Ufkes Stephanus, Cornelis Schouten, Elsbeth Roest en Ans en Ton Rijkers!

U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.kunsthandel-gennep.nl waar u werken kunt vinden van o.a. Karel Appel, Corneille, Rob Scholte, Peter Donkersloot, Clemens Briels, Robert Keller, Bert Maurits, Paul Megens, Raymond van den Berg, Almie Willems, Herma Ardesch, Jocke Overwater, Thea Vos, Eric Simons, Marina Kulik, Robusier, Annemarie Mayers, Marianne Schellekens,Thijs Heijnen, Miranda Karskens, Ginie Ruitenbeek, Jan Teunissen e.a.! 
advertentie