Deel dit artikel ‹ Terug

Scarlet Mae speelt akoestisch op 22 november 2015

Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015


Zondag 22 november van pop tot folk en van jazz tot klassiek
Scarlet Mae speelt akoestisch

Op zondagmiddag 22 november aanstaande speelt Scarlet Mae met band in het Kunstkerkje in Velp bij Grave (NB). Een vrolijke en verrassende popband met een speciale uitdaging: hun nummers akoestisch neerzetten.
Het concert begint om 14.30 uur. Kaarten à € 12,50 kunt u reserveren tot zaterdagavond 21 november 24.00 uur via de sitewww.kunstinhetkerkje.nl

Naar popmuziek luisteren in alle rust
Scarlet Mae is de band rondom zangeres, pianiste en songwriter Marije van Rijn. In haar muziek verenigt ze een grote diversiteit aan invloeden, van dixie tot country en van jazz tot klassiek. Ze viel in eerste instantie op door haar pure stemgeluid en de veelzijdige combi’s die ze maakt met haar band. Daarmee kreeg ze direct veel radioaandacht en mocht op diverse grote podia in binnen- en buitenland spelen. 
Of het nu komt door een aanstekelijk refreintje, een onverwacht intermezzo van het strijkkwartet of een scheurende gitaarsolo, ze weet je te verassen en mee te nemen. 

Begonnen als pianiste werd Marije tijdens haar opleiding klassiek piano aan het conservatorium al snel verleid door genres als pop, folk en jazz. Stijlen die ze laat samenkomen in liedjes die zich laten luisteren als polaroids. In het Kunstkerkje in Velp krijgt u de rust om op een sfeervol klein podium te luisteren naar deze muziek, die anders via radio of andere digitale kanalen dagelijks aan u voorbijraast. 
advertentie