Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag 8 november expositie van keramiek en bonsaiboompjes in Mill

Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015


Op zondag 8 november, is er in café zaal ’t Heike aan de Leeuwerikstraat in Mill een expositie van keramiek. Cursisten van Millenaar Mathieu Vloet zullen er deze dag van 10.30 uur tot 16.00 uur hun werken tentoonstellen. Ook is er een tentoonstelling te zien van bonsaiboompjes door Peter Klomp uit Mill. De toegang van deze expositie is gratis.

Mathieu Vloet is zelf al zo’n 40 jaar actief op het gebied van pottenbakken. Ook geeft hij al geruime tijd cursussen en dat aan mensen uit een behoorlijke regio. Vaak gaat het daarbij niet om mensen die maar 1 of 2 seizoenen blijven, nee, hij heeft zelfs cursisten die al vele jaren wekelijks in het atelier aan de Leeuwerikstraat in Mill te vinden zijn. Om anderen eens te laten zien wat zij zoal maken, besloot men een aantal jaren geleden een expositie van het gemaakte materiaal door de cursisten te organiseren. Deze was enorm druk bezocht. Omdat er ondertussen nieuwe cursisten zijn en er alweer veel nieuw materiaal te zien is, wordt er opnieuw een expositie gehouden.

Overigens is er nog ruimte voor nieuwe cursisten. Neem daarvoor contact op met Mathieu Vloet via tel. 0485-452266.
De keramiek-expo is op zondag 8 november van 10.30 uur tot 16.00 uur in café zaal ’t Heike aan de Leeuwerikstraat in Mill. De entree is gratis en niet bedoelt voor verkoop.