Deel dit artikel ‹ Terug

Vierdaagse Orkest zoekt stemmen voor jubileum

Geplaatst op: dinsdag 27 oktober 2015


Clubkascampagne Rabobank 2015

CUIJK – Het Vierdaagse Orkest heeft volgend jaar een feest te vieren. Het orkest bestaat 30 jaar en wil van de jaarlijkse concertreeks een extra feestelijke toer maken. Daarbij zoekt het Vierdaagse Orkest steun van de mensen in het Land van Cuijk. Steun via de Clubkascampagne van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen het orkest. Een stem op het Vierdaagse Orkest is een financiële bijdrage aan de feestelijke viering van het jubileum.

Leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ontvangen per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen voor de Clubkascampagne. Van dinsdag 3 november tot en met maandag 16 november 2015 kunnen zij via een stemsite hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Het Vierdaagse Orkest hoopt dat veel leden van de Rabobank het orkest op deze manier willen steunen.
Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen. Het orkest biedt vooral jonge muzikanten de gelegenheid om op een bijzondere manier muziek te maken. Onder de algehele muzikale leiding van Bart van Zutven brengt het Vierdaagse Orkest avondvullende programma’s met een mix aan muziekstijlen. Van serieuze werken tot vrolijke meezingnummers, van harmoniemuziek op hoog niveau tot Zuid-Amerikaanse klanken. Voor de muzikanten een muzikale uitdaging, voor het publiek zo afwisselend, dat het van begin tot einde boeiend is. Een sterke zanggroep en een combo versterken het orkest. Het krijgt in het jubileumseizoen van volgend jaar Cuijk als thuisbasis. Het orkest repeteert vanaf maart wekelijks in de schouwburg Cuijk. De optredens zijn in de week van de Nijmeegse Vierdaagse.
Let dus op: van 3 tot en met 16 november stemmen voor de Clubkascampagne van de Rabobank. Stem op het Vierdaagse Orkest.

Meer over het Vierdaagse Orkest!