Deel dit artikel ‹ Terug

Winterbeleving in plaats van Moonlightshopping in Mill

Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015


De jaarlijkse Moonlightshopping van het Ondernemers Collectief Mill krijgt op vrijdagavond 11 december een extra Winterbeleving en nog meer sfeer. Hiervoor hebben OntdekMill.nl en het OCMill de handen ineengeslagen. Hierdoor zal het vrijdagavond 11 december van 17.00 uur tot 23.00 uur in het centrum van Mill nog gezelliger zijn om te shoppen, wat te eten en drinken en te genieten van de muziek. Uiteraard wordt hierbij ook aan de kleinere bezoekers gedacht.

Winterbeleving
Een laagje sneeuw op straat, sfeervolle houtenmarktkramen met handelswaar wat past bij de feestmaand, winter en kerst, links en rechts muziek, een lampionnenoptocht, glühwein, chocolademelk, marshmallows, oliebollen en andere lekkernijen die passen bij december en sfeervolle verlichting en vuurkorven. Dat is de Winterbeleving die OntdekMill.nl en het OCMill vrijdagavond 11 december willen creëren in het Millse centrum. Of de sneeuw gaat lukken is niet zeker, maar alle andere zaken gaan die avond van 17.00 uur tot 23.00 uur zeker door.

Deelnemen
OntdekMill.nl en het OCMill nodigen ondernemers, instellingen, clubs en verenigingen van harte uit actief deel te nemen aan deze Winterbeleving. Dit kan via een standje in een van de sfeervolle houtenmarktkramen of met een andere activiteit in het Millse centrum. Stuur bij belangstelling een mailtje naar info@ocmill.nl of bel tel. 0485-325634.

Reserveer vrijdagavond 11 december in uw agenda en bezoek de Winterbeleving met Moonlightshopping van 17.00 uur tot 23.00 uur in het centrum van Mill. Toegang is uiteraard gratis!